Aloitin neulomaan liiviä taas kerran. Tuntui, että minulla ei ole sellaista sopivaa. Teen jännällä tekniikalla, jolla en ole koskaanneulonut. Pinnasta tulee kiva, vähän kuin tiilikuvioinen. Väreinä ovat siniharmaa resorissa ja kuviossa sinistä ja harmaata takakappaleessa. Eteen tulee pinkkiä lankaa sinisen lisäksi. En laita kuvaa tähän edes pinnasta. Tapanani ei ole näytellä keskeneräisiä töitäni. Edellisestä liivisestä puuttuvat edelleen napit. Tarvii ostaa 6 punaista nappia siihen ja tähän uuteen sitten 5 sinisen sävyistä nappia, harmaatkin käyvät.

Muita neulomuksia ovat kesken peitto ja pyyhkeen tekele. Sain purettua sen tylsän maton alun pois ja myin langat takaisin siis edelliselle omistajalleen. Samaisen ystävän kanssa menemme paikalliseen kauppakeskukseen ensi perjantaina ja katselen sieltä niitä napposia.

Tällä viikolla pitäisi valmistua eräs toinen paljon kivempi mattonen. Saanähdä kuinka ehdin vai meneekö ensi kertaan. Sitten pyysinkin taas vaihteeksi neulomistöitä kyseisessä käsityöpajassa ohjaajalta. Kuunteleekohan toivettavani, se jää nähtäväksi lankojen valinnan suhteen, että mitä teen ja kenelle.