Eka kalastushanska on valmis ja toinenkin kohta. Lanka ainakin tuntuu riittävän, vaikka ei olisi "jättiä" purkanutkaan. Mutta hyvä niin tai näin. Kaveri pääsee sitten taas kalastamaan, kun tulee kylmemmät ilmatkin.

En tässä ole ehtinyt paljon kirjoitella, kun kuluva viikko meni arkipäivien osalta niin tiiviisti "in real life". Mutta en ole kadonnut minnekään. Neulominenkin jäi viikolla tosi vähäiseksi, vaikka tilkkupeitto on kesken ja pitää vielä parit sukatkin tehdä. Tänä vuonna en ole ehtinyt tosin osallistumaan sukkablogiin enkä Raverlyykään ole saanut mitään uutta raportoitavaa sillä saralla. Kyllä se neulominenkin sitten taas maistuu, kun pitää pikku tauon. Suosittelen muillekin ...tauko...a... ja todellakin suosittelen myös aamulenkkiä, sillä verenpaineeni ja sokeriarvot ovat paremmilla tolilla sen johdosta. Vaikkakin lenkkeilyä on vasta kaksi viikkoa takanapäin.

Tämän syksyn keltaiset lehdet putoilevat, taitaa tulla pian lunta. Ovat kuulemma ensilunta luvanneet jo ensi viikolla. Jalmarin kanssa on ulkoilu muuttunut boximuotoon, sillä on niin kuraista. Olisi kauhea työ pestä koko kissa joka ulkoilun jälkeen. Edelleen huristen menee boxiin, sillä se on niin tuttu ulkoilemismuoto, että Jalmari rakastaa!!! Koko boxi tuntuu hurisevan. Onhan Jallella jo kokoakin kerääntynyt.