Sunnuntaiaamu on monesti aikaisemminkin kulunut musiikin parissa, eikä tämäkään aamu ole sen huonompi. Kuuntelen usein jostain syystä aika raskasta musiikkia näin. Luulen sen ainakin johtuvan musiikkimaustani ja raskaista viikoista. Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän saa vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä. Kai se taas johtuu siitä, että Elämä on sittenkin aika pitkä ja siihen mahtuu monta juttua. Tiedä näitä, mutta kirjoitinpa taas :D

***
Olen viime aikoina korjaillut rikkinäisiäkin vaatteita. Jotenkin tuntuu, että niin ne saa taas käyttöön eikä tarvii koko ajan olla ostamassa tai tekemässä uusia. En ole neulonut vähään aikaan itselleni vaatteita. Tosin nyt on selän lämmike taas lantioilla. Sen taisin joku aika sitten tehdä :)

***

Siivoskelin tuossa seitsemän ja kahdeksan välillä. Siirtelin vähän huonekaluja ja tein itselleni tietokonenurkkauksen. Nyt on kiva, kun vapautui pöytä ruokailukäyttöön. Jotenkin oli aina hermostuttavaa työntää tietsikkaa sivuun ruokailun tieltä ja usein murusia meni koneen näppisosaan. Sanovat näppäimistöä bakteerinkasvatusalustaksi. Siirtyyhän siihen niin paljon bakteereja aina sormista.