Ihana olo kuntosalin jälkeen! Painoin oikein kunnolla menemään. En nyt suoranaisesti rääkännyt itseäni, mutta tein hyvin, ainakin omasta mielestäni.

Huomenna olisi tuhat ja yksi asiaa hoidettavana. Kaupassa ja asioilla muutenkin käyntiä. Huh heijaa, miten sitä jaksaakaan taas kaikki?!

***
Koko viikonlopun ja -alunkin olen neulonut peiton tilkkuja. Kyllä te lukijat varmaan haluatte, että laitan muutaman näytille. No tässä niitä olisi:

SDC11507-normal.jpg

Nämä ovat sinivoittoisia, sillä selankakasa sattui nyt olemaan käsillä puikoille hyppäämässä. Sitten oli jäänyt harmaitakin lankoja muutamista muista töistä. Yksi taisi jäädä kuvasta pois, huomasin sen jääneen toisen tilkun alle. Mutta 8 niitä on jo syntynyt lyhyessä ajassa. Yhdeksäs on -suosimillani 4 mm:n- puikoilla.

***
Aloitin lisäksi virkkaamaan koria punaisesta ontelokuteesta 8 mm:n koukulla. Löysin Facebookin yhden ryhmän kautta vinkin ohjeesta. Katsoin sitä, mutta sovellan itse myös, niinkuin aina teen. Siitä tulee suojus eräälle jo kauhtuneelle kangaspäällysteiselle korille. Saas nähdä paljonko menee kudetta yhteen koriin...