Kuva0515-normal.jpg

Postilaatikko on ollut viime aikoina turvoksissa lehdistä ja laskuista. Jompsia kumpsia on saapunut vuoropäivinä. No yksilehti sai toivottavasti eilen lopun ilmestymiselleen -ainakin kirjoittajan postilaatikkoon-. Ei sitä voi sairaseläkeläinen liikaa tilata harrastelehtiäkään. Jokin oli pakko peruuttaa. Muut saavat tulla.

Ja sitten laskuja, niitä on ilo maksella, jos on aiheellista. Mutta niihinkin yritän saada pieniä muutoksia. Ainakin laskujen määrälle. Tyhjästä on paha nyhjästä laskujenkin maksamisessa.

Sitten kun vielä ostin huuto.netistä pari käsityölehteä, niin jo alkaa olemaan ja riittämään. Ei niitä neulojallakaan voi liikoja olla, koska se on rakas harrastus. Ei ehdi muuten millään kaikkia toteuttamaan ja jää harmittamaan, mutta lehdissä on se hyvä puoli, että myöhemmin voikin muistaa, että siinä ja siinä lehdessä oli se ohje, että tekisköhän? :)

Olen pitänyt puoli viikkoa tilkkuista taukoa, koska etussormessa olevat reiät äityivät niin pahoiksi, että sattui ilman neulomistakin. Viikonloppuna voin nyt jatkaa tilkkuilua.