...ovat neuleiden valmistumisasteet tällä hetkellä. Kesken on enää viime elokuussa aloittamani tilkkupeitto. Siitäkin puuttuu enää 8 tilkkua. Periaatteessa voisin tehdä kaksi isompaa tilkkua, niin tulisi kerralla valmiiksi asti koko peitto. Tuommoisen idean sain eilen kootessani tilkkuja yhteen. Pitänee miettiä vielä, että mitä teen.

Sitten olen lisäksi miettinyt pääni puhki, että mitä seuraavaksi teon alle laittaisi. Itsellä ei ole varsinaisesti tarvetta kuin... ehkä yhdelle hameelle. Tulostin muuten jo ohjeenkin netistä. Täytynee ruveta tutkimaan sitä, josko aloittaisi neulomaan...hmmm...

Nyt samalla tässä hyvässä vaiheessa laitan arvonnan käyntiin. Pakettia en ole vielä koonnut, mutta se kokoontuu sitten kun ilmoitat kommenttin ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat:

* Nimimerkki

* blogin / sähköpostin osoite

* lempiväri

Elikkäs voittajan lempivärin mukaan aloitan sitten kokoamaan pakettia. Laitan arvonnan siksi liikkeelle, että blogissani oli tässä eräänä päivänä 406 käyntiä!!! Se on huima lukema yhden päivän aikana. Niin ja arvonta päättyy, kunnes tuo oikealla oleva lukema näyttää tasan 2000. Sitä ei tarvitse bongata, mutta siihen asti voit ilmoittautua.