Nukuin melkein puolille päiville. Huomenna saattaa olla pikkasen vaikeata herätä jo ennen yhdeksää, sillä alkaa taas arkinen aherrus. No onhan se toisaalta ihan kiva,että lomailukin loppuu vähäksi ajaksi ja alkavat ns. härkäviikot, jolloin ei paljoa vapaita pidetä.

Olen tehnyt monena päivänä välipalaksi lettuja. Yhtenä iltana eräs kaveri saapui juuri kylään, kun letut olivat menossa pannulle. Keittelin siinä kahvit ja syötiin letut. Mutta kun kaveri lähti, tein itselleni lisää lettuja. Jotenkin pienestä taikinasta jakaminen tuntui siltä, että lisää oli väännettävä.

Eilen leivoin jälleen myslimuffineita. On sitten hyvä ohje, varsinkin kun mysliä en enää muuten söisi sen korkean sokeripitoisuuden takia. EI tarvii heittää hukkaan, vaanvoi leipoa siitä. Ohje löytyy ainakin kotikokki.netistä. En oo sitä tulostanut, vaan laittanut ohjeen koneen näytölle ja leiponut sitten siitä katsomalla. Mitä sitä turhia tulostamaan. Se vaan edellyttää, että joka kerta ohje pitää etsiä ja koneenkin ensin olla auki. Suosittelen ohjetta, vaikkakaan en laita tähän suoraa linkkiä ohjeeseen. Löytyy kyllä googlettamalla...