...en ehtinyt kirjoittamaan mitäänkään. Jotenkin meni koko päivä niin äkkiä: ensin kuntoutusryhmässä sitten kotona tv.tä katsellessa ja silti unohdin katsoa uuden suosikkinikin eli McLeodin tyttäret. Kiva sarja eikä koko ajan väkivaltaa tai vihaisia katseita. Ihan kuin toinen uusi suosikkini eli UP eli Uusi päivä. En katsellut kesällä yhtään tv:tä. Nyt syksyllä olen suorastaan innostunut. Usein katson kello viidestä pari kolme tuntia eteenpäin. Mutta viime aikoina viikonloppuisin jopa enemmänkin.

Tilkkujen neulominen on edistynyt jopa yhdistelyasteelle: ensin yhdistän neljä sopivan väristä tilkkua kulmat yhteen ja sitten neljä ja neljä toisiinsa. Silleen tulee kiva neliöpeitto. Valmiina on 5 x 4 blokkia ja kaksi tilkkua lisää. Mutta ei keltainen ja vihreä sovi millään tuohon alkuun, jossa on paljon punaista ja oranssia.

Laitoin sohvatyynyihinkin talvipäälliset eli villaiset. Käänsin ne toisin päin, niin menevät vielä pari vuotta. Sitten tarvii tehdä jo uudet eli päivittää siihen hetkeen sopivat.