Aloitin tekemään kaverille kalastushanskoja. Teen ne nyt poikittain alkaen pikkurillin syrjästä ja lopettaen samaan kohtaan. Mutta neulomissuunta on niin, että pikkurillin pää on toisessa puikon päässä ja toisessa päädyssä on ranne. Saas nähdä mitä muotoutuu ja tuleeko sormista liian pitkät. Kun päinvastoin niistä pitäisi jäädä pätkähköt. Lankana on perinteinen Novita 7 veljestä ja jo kerän alussa oli harmillinen solmu. Langan väri on harmaa ja puikot 4 mm pyöröt.

Olen aloittanut tällä viikolla lenkkeilyn mallikkaasti joka mahdollinen aamu, kun päivässä ei ole muuta liikuntoa. Kertyneitä aamuja on jo kolme. Kuinkahan kauan innostustani riittää? Toivon, että lenkkeilystä muotoutuu minulle sellainen rutiini, että sitä jo kaipaa ja tarvitsee. Kohta tarvii tosin pidentää matkaa, sillä kävelen sen liian nopeasti. Alun 20 minuutin lenkki menee kohta liki 15 minuutissa.

Vatsakin toimii paremmin ja aivoissa tuntuu olevan happea enemmän. Kyllä mua harmittaa, etten ole aiemmin hokassut lenkkeilyä useasti tehtynä, sillä niin iso hyöty siitä on. Ja se tulee amulla huomaamatta, kun herään aikaisin ja haahuilisin muuten kotona tekemättä mitään järkevää. Nyt sekin aika menee hyötykäyttöön. Wow! Ja mikä olo on heti aamusta lähtien!!! :) hymynaamana jaksaa olla vieläkin useammin, kuin tähän asti.