Olin eräällä turvallisuuskurssilla ja valtavan tietomäärän ja oppimisen lisäksi tutustuin uusiin ihmisiin sekä saimme tänään viimeisenä kurssipäivänä diplomit. Lisäksi kurssin vetäjä oli varannut meille lahjat. Kaikki sai munakellon, taskulampun pattereineen ja sammutuspeitteen. Kotonakin minulla on sellainen, mutta se kuuluu vuokranantajalle. Nyt on oma. Kaikissaon kurssin kiva logo. Paljon tuli opittua arkiturvallisuutta ja ihan käytäntöönkin sai vinkkejä. Paloturvallisuutta unohtamatta ja ensiavun osuutta. Tekisi mieli laittaa kuva tähän tavaroista, mutta sen sijaan laitan kuvan ...ööö... SDC11487-normal.jpg

Kirjasta, joka minulla on tuolla kirppuri-sivulla myynnissä. Vähän selailin läpi, että on hyvänoloinen kirja. Onhan tämä nyt ajankohtainenkin, kun voitto meni Tanssii tähtien kanssa-kisasta kirjan päätekijälle.

Kirppurista poistui neljä cd:tä, sillä ne menevät Netcyclerin kautta, joka onkin hyödyllinen paikka vaihtaa omaa esineistöä ja tavaroita toisten kiinnostavampiin. Kannattaa tutustua.