Tänään nimittäin hain ihanan lankapaketin asiointireisullani postista. Se ei mahtunut muovikassiin rikkomatta sitä, mutta osittain kuitenkin, että sain kannettua kotiin paketin. Olin sekaisin kuin seinäkello, kun olin kävellyt kotiin. Ostin uimapuvun, mutta se ei mahdu päälle kerta kaikkiaan. Tarvii unohtaa koko allasjumppa, tai sanoa etten vaan ehdi.

***

Neulominen jatkuu sittenkin. Kun saa yhtä ja toista lankaa, niin puikot heiluvat taasen. Vielä ainakaan en osta mitään neulontarenkaita tai -harppujakaan. Saavat nuo erikokoiset puikot nyt riittää työvälineiksi. On 2,5 millisestä aina 7 milliin asti. Olen ne hakaneulalla koonnut yhteen, koska ovat pyöröpuikkoja kaikki. Virkkuukoukkuja on ihan pienestä kasiin asti.

***

Lankapaketista on kuva nyt. Huusin sen viime Joulun tienoilla huuto.netistä. Nyt sen sitten sain haettua viimeinkin. 9 paivää se ehti postissa olla eli yli viikon. Luulin jo, etten pääsisi sitä hakemaan, mutta tänään sitten toteutui tuokin haave. Puuvillalangat ovat tuolla perällä ja villaiset edempänä.

SDC11546-normal.jpg