On valmistunut jälleen yksi pyyhe. Mutta kun en ole siitä edes kuvaa saanut otettua, äh. Ne on niitä "Omat ja vieraidenkin pyyhkeet" -ohjeellani Jämä-Ullasta vuodelta 2008. On jo yli 20. pyyhe puikoilla. Kesällä tuli tehtyä monta, mutta nyt on taas vähemmän. Aina välillä niitä on kiva vääntää, sillä jämäpuuvillalankoja tuntuu olevan loputtomiin. Niin ja muutenkin jämälankoja riittää aina vaan.

***
Eilen olin kaveriporukalla keilaamassa. Sain jopa yhden X:n eli täyskaadon. Wow! Olipa kivaa! Vuoro kesti tunnin ja meidän porukalla meni pallonpalautuskonekin jumiin kesken pelin. Onneksi pääsimme jatkamaan viereiselle radalle.

***

Lahjoja on tullut jo jaettua, mutta vielä on pukin terveisiä varastossakin. Tänään menee jakoon taas aikas monta. Ja aiemmin tässä tekemäni kaulahuivikin kohtaa toivottavasti onnellisen omistajansa. Että semmoista näin Joulun alusaikana.

Olettekos muut tehneet itse lahjoja näin Jouluan lahjomista varten? Eikös se ole niin, että ei sitä välttämättä tarvitse vastalahjaa, kunhan saa annettua mitä on ajatellut. Vai mitä olette mieltä?