Tämänpäiväinen postaus on vähän otsikkonsa mukainen, sillä minulla ei ole varsinaisesti mitään raportoitavaa. Mutta kuitenkin teille on niin kiva kirjoittaa, että päätin sittenkin jotain rustata. Vai tuleeko tästä vähän niinku poliittinen kirjoitus?! En minä mitenkään halua loukata ketään. Pois se minusta diplomaattisluonteisesta ja sovittelevasta ihmisestä.

No olenhan minä taa-aas virkannut ja käsivarsineulonut. Mutta virkkaus on vielä kesken ja käsivarsineulottu verkko toisen verkon päällä, jotta niitä on vähän hankala kuvata tähän kuvaa laittaakseni.

Saisin vielä tuon valmiin verhonkin toimitettua, niin kiva olisi. Se odottaa muovikassissa saajaansa. Josko sitä huomenna ehtisi sen viedä.

Tänään minulla on pyykkivuoropäivä. Pesen vaatteita ja yhden peiton. Näkyi olevan pesukonekin taas korjattu siltä osin mitä se huonona oli.

Pitäisi tilata lankoja verkkokaupasta, mutta siinä on vaan yksi huono puoli: niitä ei pääse hypistelemään ja tuunustelemaan. Se on kyllä osa hyvin onnistunutta kauppaa, että saa ostoaikessa olevaa lankaa tai yleensäkin tuotetta hypistellä. Jos näkee vain kuvan, ei se auta. Vai oletteko samaa mieltä?

Ostin tänään uudistuneen Kauneimmat käsityöt-lehden. Raikas ilme näyttää olevan. Oli kivoja ohjeitakin muassansa.