Eilen illalla kuuntelin kaverilta saamaani U2:n levyä ja neuloin 23. tilkun valmiiksi. Elikkäs vihdoinkin neulominenkin taas maistuu. Aloitin 24. tilkkua sinisestä. Vaikka ei se sovi peittoon värinsä puolesta. Mutta alkavat olla ohuet villaiset jämälangat finaalissa. Täytyy keksiä jotain tilalle tai sitten keskeyttää peiton teko.

Ajattelin erään idean toteuttaa, jonka sain illalla päähäni. Mutta se tehdään puuvillalangoista ja nimenomaan taas jämistä. Saas nähdä mitä muotoutuu... jäämme jännityksellä odottamaan.

Olen näin aikaisin hereillä, koska kaveri kävi herättämässä neljältä. Nukuin kyllä tunnin lisää, mutta menetetty on yön uni jo. Ja minulle kun yöuni on niin tärkeätä kuten kenelle tahansa. Semmoinen yhtäjaksoinen vielä olisi parasta. Pätkissä kun nukkuu, ei lepää kunnolla. Harmittaa! Otan kyllä päivällä sitten usemman tunnin unet.

Eilen siivosin ja kämpää tuli uuteen uskoon. Semmoinen järjestys taas, ettei ole ennen ollut. Olen sentään jo 11 vuotta asunut ja ehdin muutamiakin kertoja vuodessa siirtämään huonekaluja uusiin paikkoihin, ehkä n. kerran kuussa.

Jalmari hyppii työpöydälle, tässä tsiikailee:

SDC11470-normal.jpg