Viikonloppuna kävin taas reisussa Juornaankylässä. Olipa ihana taas tavata koko pikkusysterin poppoo. Taas pelattiin lautapeliä, nyt muistipeliä. Ja kivaa oli. Matka meni mukavasti ja ilman mitään karttoja. Alkaa jo reitti Itä-Uusimaalle olla ulkomuistissa. Hyvä niin!

Ebay on ollut käytössä! Itselleni tilasin uuden lompakon ja kaverille kaikkea muuta, useimmiten jotain Amerikka-aiheista. On tulossa shortsit, huppari, hanskat... Onko kellään kokemusta Ebaysta uutena ostajana, kun alussa ei ollut postikuluja mutta nyt ovat alkaneet postikulutkin mennä. Onko uusilla ostajilla postimaksuttomat muutama tilaus?

Liivi on edistynyt toiseen etukappaleen yläosaan ja aikas pieneltä näyttää tässä vaiheessa etukappale. Onkohan mun sittenkin tehtävä sivuun joku lisäkappale, että liivi mahtuu päälleni tai annettava se jollekin lahjaksi? Ääk!

Ystävällä kävin tänään rääppiäisissä ja sain kääretorttua ja keksejä mukaan. Samaisen ystävän kanssa menemme jälleen keskiviikkona Idaparkkiin ostosreisulle. Meikä ei tarvii mitään. Tosin harkinnassa on Lankaleikki - kirja. Hmm...