...olla positiivisella mielellä, mutta tässä nyt on tapahtunut kaikenlaista, niin aika vaikeaa se on.

...josko neuleilla voisi positivisoida. Mattoke on kohta valmis. Olen siis neulonut seiskan puikoilla mattoketta paksuista ja ohuemmistakin punaisista langoista. Mutta kävi niin, että langat loppuivatkin sitten kesken. Näin voi käydä, kun jämälangoista on kyse. Mietinkin aloitanko jonkin keränvai mitä teen. Loppunhanasti mattoke on kuitenkin tehtävä. Peiton teko jo on jäänyt roikkumaan, niine viittis toista laittaa samaan tilanteeseen. Ehkä aloitan jonkin paksulankakerän jateen mattokeen valmiiksi.

Purin aloittamani puuvillaisen hihattimen alkutekijöihinsä, joka oli sekin jo purettua lankaa. Mulla on iso saavillinen jämälankoja, joista suurin osa sinisiä. Ajattelin tehdä seuraavaksi sinisen mattokeen kaks. Siitä voisi tulla hyvä matto vaikka pois lahjoitettavaksi.

On mulla kyllä Jalmarin peti ufona ollut kohta vuoden päivät. Mitähän sillekin tekisin? On tuo jo löytänyt omat nukkumispaikkansa, joten tuskin tarvitsee erikseen petiä, jossa uinailla. Sellainen olisi jo Jalmarin tullessa tarvinnut olla.