Se tarkoittaa, että on rutiiniasioita, jotka on hoidettava. On syöminen, juominen, peseytyminen, pukeutuminen ja nukkuminen. Näiden lisäksi on lukuisia muita toimintoja, jotka on pakko tehdä, vaikka ei millään jaksaisi. Se on sitä ihmisen kiertoa ja kierteessä olemista. Päivästä toiseen toistaa tiettyjä asioita ja toisinaan tulee uusiakin toistettavia asioita. Elämän kierteessä oleminen on ihan normia ja luonnollista.

Paljonko aikaa käytät nykyään tietokoneen ääressä olemiseen ja bloggaamiseen tai vaikka uutisten ja keskustelupalstojen lukemiseen? Itsellä ne hoituvat tunnin aikana. Joskus minullakin kului mm. blogia perustaessa pari kolme tuntia ihan heittämällä. Mutta nykyään en ole paikallani edes yhteenmenoon tuota aikaa. Tuossakin poikkeuksia: tänään juutuin sohvaan pariksi tunniksi ja olin niin rätti, etten meinannut pois päästä ennenkuin syömään. On se hyvä, että sohva imee joskus, jos mikään muu ei ime paikallaan oloon.

Satoi lunta paljon täälläpäin ja talvi on parhaimmillaan. Puut ovat kuin postikortista ja maisema samaten siinä sivussa. Linnut käyvät laudalla syömässä ja muutama oravakin. Ihanaa Elämää niilläkin...